Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dezinficirane prostorije

Koronavirus u zagrebačkoj crkvi: Jedan član zajednice pozitivan, svi su u samoizolaciji

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
05.09.2020.
u 15:45

Ako netko od vjernika osjeća simptome neka se javi svome liječniku, poručuju

Župa Presvetog srca Isusova u Palmotićevoj ulici u Zagrebu obavijestila je na svojim stranicama kako se jedan član njihove zajednice zarazio koronavirusom

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti. 

"Za jednog člana naše zajednice je utvrđeno da je pozitivan na koronavirus COVID-19 zbog čega je cijeloj zajednici određena mjere samoizolacije. Ako netko od vjernika osjeća simptome neka se javi svome liječniku.

Jučer su djelatnici Nastavnog zavoda “Dr. Andrija Štampar” po nalogu epidemiologa dezinficirali sadašnju dvoranu-crkvu i sve ostale prostorije u prizemlju. Time su ispunjeni uvjeti da se mogu slaviti sv. mise ali smo za tu svrhu dužni angažirati naše patre iz kuća na Jordanovcu i Fratrovcu koje ne pogađa mjera samoizolacije. Zbog ograničenih mogućnosti neće biti sakramenta ispovijedi tijekom sljedeća dva tjedna".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije