Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALTERNATIVNI PRAVCI

Kopa se po cijelom Zagrebu: Za vikend se nekim prometnicama vozi obilazno, provjerite detalje

Radovi na cesti
ZET
24.02.2024.
u 07:00

Apelira sei na pješake da obrate posebnu pozornost

Ulicom grada Vukovara na dijelu od Ulice Donje Svetice do Ivanićgradske biti će otežan promet još danas od 7 do 17 sati. Zbog izvođenja radova uređenja nogostupa bit će onemogućeno prometovanje iz smjera zapada prema istoku, dok će se promet u smjeru istok-zapad odvijati nesmetano.

Apelira se na pješake da obrate posebnu pozornost. Nogostup će biti zauzet te je kretanje pješaka predviđeno označenim obilaznim pravcima. Kako bi se na predmetnoj dionici izbjegla dodatna zagušenja, vozači bi trebali koristiti sljedeće obilazne pravce:

- Ulica grada Vukovara – Ulica Donje Svetice – Ivekovićeva – Ivanićgradska – Ulica grada Vukovara

- Ulica grada Vukovara – Donje Svetice – Planinska – Ivanićgradska – Ulica grada Vukovara.

VEZANI ČLANCI: 

Privremena regulacija prometa vrijediti će od danas do sutra u 16 sati i na Karlovačkoj cesti kod kućnog broja 91. Ondje je, naime, onemogućeno prometovanje, a obilazni pravac za vrijeme radova bit će:

Karlovačka cesta - Jaruščica – Jadranska av. – čvor Lučko – Karlovačka cesta i obratno

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji. Iz Grada upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te mole razumijevanje, kao i da se obrati pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju.

VIDEO: Požar u Valenciji 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije