Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hoće li se konačno ispuniti obećanje?

Konačno poznat datum početka gradnje bazena u Španskom, ovako će izgledati 20 milijuna eura vrijedno zdanje

19.10.2023.
u 13:12

Bazen Špansko, dvije riječi obećanja koje su stanovnici kvarta na zapadu metropole čuli na desetke puta, ponajviše u izbornim kampanjama pa tako na livadi uz Zagrebačku aveniju među prolaznicima ne susrećemo nikoga tko nas na spomen gradnje sportskog objekta na toj parceli nije pogledao uz podizanje obrva i odmahivanje rukom u maniri "toga smo se naslušali".

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Stargate
Stargate
15:09 10.01.2024.

Konačno.....

ME
MehutoGonzales
14:56 19.10.2023.

Hoće biti ijednog parking mjesta ????

CH
chemica
13:22 19.10.2023.

Samo da ne košta kao onaj Utrinski. Prvi bandinjov skandalčić sa sumnjivim porastom troškova gradnje. Ćapnuli ljudi! Ali malo. Puno su više drpili na žičari. Hehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije