Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodeni park

Konačno parcelacijski elaborat za Šmidhen

Vodeni park
Anto Magzan/PIXSELL
21.07.2011.
u 22:29

Investitori su čekali potpisivanje parcelacijskog elaborata od nekadašnjeg Hrvatskog fonda za privatizaciju

Iako reklamni plakati uz autoput prema Samoboru za vodene parkove Fantasylanda stoje oko dvije godine, zasad su se na Šmidhenu u Samoboru, gdje bi se vodeni park trebao graditi, postavile tek table Fantazije. Naime, investitori su čekali potpisivanje parcelacijskog elaborata od nekadašnjeg Hrvatskog fonda za privatizaciju, a danas Agencije za upravljanje državnom imovinom. Taj potpis je sad stigao.

– Iako je ovaj korak vrlo dugo trajao, drago nam je što smo, moramo reći konačno, dobili ovu suglasnost. To je prvi korak u planiranju i izradi dokumentacije potrebne za početak realizacije ovog, za hrvatski turizam bitnog i konkurentnog projekta – kaže Artur Gedike, glavni izvršni direktor Fantazija projekta. Sljedeći korak je ishođenje lokacijske i građevinske dozvole.

– Ovisno i o ažurnosti glede sljedećih koraka, moramo analizirati kako korigirati tajming i faznost projekta koji je izuzetno kompleksan – nastavlja Gedike. Zadovoljan zbog nastavka projekta je i gradonačelnik Samobora, Krešo Beljak. – To daje nadu da će od cijelog projekta nešto biti. Ne mogu znati kad bi krenula gradnja, ali nadam se skoro – rekao je Beljak.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
19:15 24.07.2011.

Parcelacijski elaborat ne znaci nista drugo no: drugovi su se napokon dogovorili tko ce koliko dobiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije