Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog natjecanja

Klizalište u Domu sportova zatvoreno do 16. veljače

klizalište žuti mačak (1)
Grgur Žućko/PIXSELL
08.01.2013.
u 10:58

Za vrijeme održavanja navedenih sportskih manifestacija građanima su na raspolaganju Video disco klizalište Šalata i klizalište Velesajam.

Klizati u Domu sportova možete još danas i sutra jer se ono 10. siječnja zatvara kako bi se moglo pripremiti za dviej velike sportske manifestacije, Europsko prvenstvo u klizanju i PBZ Zagreb Indoors. Klizalište će zato biti zatvoreno do 16. veljače, priopćili su iz Holdinga.

Europsko prvenstvo u klizanju održati će se od 21. siječnja do 27. siječnja 2013. godine, a PBZ Zagreb Indoors od 02. veljače do 10. veljače 2013. godine.

Za vrijeme održavanja navedenih sportskih manifestacija građanima su na raspolaganju Video disco klizalište Šalata i klizalište Velesajam.

Klizalište Velesajam će se također od 18. siječnja do 24. siječnja 2013. godine privremeno zatvoreno za rekreativno klizanje, a ponovno vrata rekreativnim klizačima otvara 25. siječnja u 12.00 sati.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:42 08.01.2013.

Veselim se sportskim događajima, bila sam i na prošlom Europskom prvenstvu , bilo je super, samo bih potaknula domaće sponzore da se malo isprse.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije