Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21. ožujka

Kawasaki 3p sprema veliki koncert u Tvornici kulture!

kawasaki 3P
Foto: Promo foto National Geographic
10.03.2015.
u 16:58

Dok je koncert u Malom pogonu bio organiziran za svega 200-injak fanova kojima je tom prigodom premijerno koncertno predstavljeno svih 13 pjesama s albuma, koncert u Velikom pogonu zagrlit će sva tri do sad objavljena izdanja Kawasaki 3p-a.

Kawasaki 3p formacija uspjela je prošlog mjeseca u samo pet dana rasprodati Mali pogon Tvornice Kulture gdje su omađijali 300-injak prisutnih svjedoka da zajedno s njima iz petnih žila udare po pjesmama s, isto tako, tek pet dana starog albuma 'Goli zbog pasa'. 

Ekipa na koncertu je bila energična, neki su bili goli do pasa, a mediji su na koncert i novoizašli album pozitivno klimali glavama... Rezime cijele priče bio je 'dajte nam još'!. Novi datum dodan je u startu, rezerviran je prvi dan proljeća, subota 21. ožujak, Veliki pogon!

ULAZNICE

Ulaznice za koncert 21.03. u Velikom pogonu možete nabaviti u Dancing Bear shopu (Gundulićeva 7), Dirty Old shopu te u Rockmarku (Berislavićeva 13). Cijena ulaznice u pretprodaji 60 kn, na dan koncerta 80 kn.

Dok je koncert u Malom pogonu bio organiziran za svega 200-injak fanova i uzvanike iz glazbenih medije kojima je tom prigodom premijerno koncertno predstavljeno svih 13 pjesama s albuma, koncert u Velikom pogonu zagrlit će sva tri do sad objavljena izdanja Kawasaki 3p-a i hitove koje su ta izdanja ispucala van: 'Mupov-ska', 'Puta madre', 'Ni da ni ne', 'Mate Parlov', 'Anđelko', 'Niskarastaman', 'Antonija', 'Snifa san glu', 'Kak si? Pa tak'', '3Problema', 'Šatro', 'Lovac', 'Sjekirom u glavu', 'Kristin', 'Pusica'... 

Paralelno s trijumfom koncerta u Malom pogonu, još uvijek zelen, 'Goli zbog pasa' slovi za jedan od najhvaljenijih albuma objavljenih u posljednje vrijeme na ovim prostorima; već četvrti tjedan zaredom caruje na vrhu službene liste najprodavanijih albuma u Hrvatskoj . Video '3problema' nalazi se na četvrtoj poziciji MTV-jeve ljestvice, a singl slušajte na Hrvatskom radiju 1. program u emisiji 'Top 20'.

U subotu 21.03. svakako skočite do Tvornice i malo se rastočite!

>>Kawasaki 3P na Valentinovo predstavlja novi album u Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije