Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSIP BOZANIĆ

Kardinal Zaprešićanima 'uživo'

josip bozanić
Foto: Rajko Polić
12.11.2013.
u 21:32

Vjernicima je približio smisao vjere i potrebe za evangelizacijom upućujući na potrebu širenja dobra, pa i u današnje vrijeme

Vjernicima Župe BDM Kraljice apostola nakon večernje mise obratio se Kardinal Josip Bozanić katehezom putem videolinka. Vjernicima je približio smisao vjere i potrebe za evangelizacijom upućujući na potrebu širenja dobra, pa i u današnje vrijeme.

Župa inače ima cijeli niz popratnih aktivnosti u pastoralnom centru, a i sama crkva  je vjernicima privlačna i ugodna svojom arhitekturom – prostranošću, nadsvođem od specijalne drvene konstrukcije, prakticiranjem pjevanja i sl.

Nedavno završena velika nova crkva Sv. Ivana Krstitelja odiše monumentalnošću i nudi grandioznost Božjeg hrama, pa Zaprešićani imaju zaista dobre uvjete za prakticiranje svoje vjere.

Komentara 1

KA
KatarinaMedici
15:44 14.11.2013.

Idem u crkvu od kada znam za sebe. Nikada ali baš nikada nisam u crkvi čula ništa loše. Vjerojatno je to do svećenika koji su bili pravi primjer Isusa iz Biblije. Hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije