Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNA AKCIJA

Josipović, Kosor i Holy sudjelovali u Danu narcisa

dan narcisa,ivo josipović (1)
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/11
23.03.2013.
u 14:44

Cilj je kupiti 700.000 eura vrijedan linearni akcelerator za intraoperativnu radioterapiju

Predsjednik Ivo Josipović, Jadranka Kosor, Mirela Holy i mnogi drugi poznati sudjelovali su danas na Danu narcisa 2013. čija ovogodišnja kampanja nosi ime "Darujmo ružičasti život". Kupnjom narcisa, ali i pozivom na broj 060 8100, građani potpomažu liječenje raka dojke.

Cilj je kupiti 700.000 eura vrijedan linearni akcelerator za intraoperativnu radioterapiju, aparatu za jednokratno zračenje koje se obavlja za vrijeme operacije pa pacijentice više ne moraju odlaziti na mukotrpna zračenja. Ova metoda zamjenjuje 30 zračenja ili šest tjedana terapije.

Komentara 2

HE
Hedgehog
17:48 23.03.2013.

Svatko normalan podržat će akciju poput ove i drugih kojima je cilj unapređenje zdravlja i života građana RH. Ipak ne mogu se oteti dojmu da se političari, iz svoga neznanja i nemoći, bave sporednim stvarima i stvarima za koje ih nismo izabrali. Izabrali smo ih da uspostave novi pravni poredak i rješavaju goruće probleme građana RH - prvenstveno nezaposlenost, beznađe, nepravda, pokretanje gospodarstva i slično. Teško je više gledati i slušati sve te spinove, izvrtanje istine, izvrtanje uzroka i posljedica, neprocesiranje kriminala i nepravdi u koje uključujem i kredit brata g. Milanovića i slučaj ZAMP.

DU
Deleted user
20:01 24.03.2013.

Zasto nije i Milanovic bio ukljucen u akciju. On je glavni narcis u Hrvatskoj!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije