Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Nadstrešnica ispod nadvožnjaka zbunjuje Zagrepčane: Od čega ih štiti?

Nadstrešnica ispod nadvožnjaka na okretištu tramvaja u Zapruđu
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
14.01.2020.
u 19:16

Fotografija je potaknula lavinu reakcija i pošalica koji su očito komade mosta protumačili kao "padalinu" od koje treba zaštiti.

Zagrepčane na društvenim mrežama danas jako zabavlja objava i fotografija o vrlo bizarnoj nadstrešnici koja je osvanula ispod Mosta mladosti, na tramvajskoj stanici u Zapruđu. 

Kao što se može vidjeti iz slike, nadstrešnica se nalazi točno ispod mosta i nema nikakvu korisnu funkciju, osim eventualne zaštite od hladnog vjetra i jake kiše. Fotografija je potaknula lavinu reakcija i pošalica koji su očito komade mosta protumačili kao "padalinu" od koje treba zaštiti. 

Nadstrešnica ispod nadvožnjaka na okretištu tramvaja u Zapruđu
1/9

- Možda da koji komad mosta ne padne na ljude - našalio se jedan od komentatora, dok su istovremeno drugi stavljali fotografije stanica, koje unatoč vremenskim neprilikama, nisu zaštićene

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Django
Django
20:02 14.01.2020.

“..... osim eventualne zaštite od hladnog vjetra i jake kiše.....”. Pa kaj to ni dost?

Avatar Zgubider..
Zgubider..
19:34 14.01.2020.

Pa jel vi ne znate kakvi su (Bandićevi) mostovi/nadvožnjaci u Zagrebu?! Ova nadstrešica čuva ljude od padajućeg betona!

HH
Hrvoje Hrk !!
20:51 14.01.2020.

Halo, pa kaj ste vi tolko bedasti ili kaj ? Pa kad kisa pada , a pogotovo ona kiša s vjetrom i sad ti dole stoji pa mokar si taj čas ,a da je nema i kad bi bilo cmuljavo onda bi bilo opwt pljuvanje kaj nisu mogli det nastrešnicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije