Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ledo experience zona

Jeste li se ikad našli na -22°C? To možete iskusiti na Zagrebačkom Adventu, evo o čemu se radi

Zagreb: Ledo predstavio ovogodišnju adventsku ponudu - Ledoexperiance zonu
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/17
30.11.2023.
u 14:49

Vikendom možete zaviriti u ledenu komoru kamiona u kojemu se uobičajeno prevoze zamrznute namirnice to 'opaliti' neke od najboljih fotki s ovogodišnjeg Adventa

Jeste li se ikad pitali kako se osjeća zamrznuti grašak, carsko povrće, štrukle ili neki drugi proizvod kojeg "držimo u dubokom"? Ako je odgovor na to pitanje potvrdan, onda ove godine na zagrebačkom adventu nikako ne smijete zaobići Ledo experience zonu koja se nalazi tik uz klizalište na lokaciji koja je na adventskoj mapi poznata kao Ledeni park. 

Naime, ondje je vikendom od 16 do 23 sata dostupna posebna atrakcija, a riječ je o Ledo kamionu u kojemu se uobičajeno prevoze njihovi smrznuti proizvodi. I sami smo imali priliku na nekoliko minuta ući i doživjeti ledenih -22 stupnja Celzijusa. Iako je na prvu blagi šok, tijelo se brzo privikne na atmosferu koja neodoljivo podsjeća na pravu zimsku bajku ili pak na kadrove iz jednog od omiljenih crtića "Ledeno doba".

>>VEZANI ČLANCI: 

U dijelovima ledene komore osjećaj je kao da vas propuhuje blaga bura, a savršenih kadrova za slikanje ima na svakom uglu. Naša je preporuka da se smjestite iza ledenog zida i napravite pravu "smrznutu" fotku. Ovo iskustvo fora je i ako se želite malo zagrijati nakon adventske šetnje jer vam se povratak na "ugodnih" jedan stupanj čini kao pravo grijanje nakon ledenog minusa. 

-Ideja je da svim zainteresiranim posjetiteljima Adventa omogućimo taj Ledo experience koji ide do -22 stupnja, što i jest temperatura na kojoj se čuvaju naši proizvodi. Ljudi će se možda malo na prvu iznenaditi tom temperaturom, ali to je pravi način da osjetite takav tip svježine- poručuju u Ledu. 

A za one koji bi ipak radije ostali na klizaljkama, pripremljeno je i klizanje s Ledo medom koji je popularan među klincima. U sklopu Ledenog parka, Ledo ove godine ima i adventsku kućicu na kojoj će pripremati jela od namirnica iz svojeg asortimana zamrznute hrane, ali na malo drukčiji način.

Zagreb: Ledo predstavio ovogodišnju adventsku ponudu - Ledoexperiance zonu
1/17

-Bit će tu ponešto za svakoga, od tacosa s ribljim štapićima, fish and chipsa, fitula (slanih fritula) s povrćem, slanih štrukli... Sve je to nekako neuobičajena ponuda za advent, ali sigurni smo da će se posjetiteljima svidjeti, a mislili smo i na naše najmlađe te pripremili porcije za klince- zaključuju u Ledu. 

>>VIDEO: Zagrebački startupovci i Večernji dijele zdrave snackove za Svetog Nikolu

Komentara 1

DR
dragica949
09:28 01.12.2023.

Zaboravili smo na prave zime.Gidine 2005.kupala sam se u toplicama sv.Martin u otvorenom bazenu na -2Q°C.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije