Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od Trnja do zvijezda

Jedinstveni mjuzikl stiže u Lisinski, iza njega stoji gotovo 200 ljudi, evo o čemu je riječ

OŠ Grigor Vitez
14.01.2024.
u 18:36

Ulaznice su besplatne, ali školski ansambl poziva posjetitelje da donacijom pomognu rad udruge Crveni nosovi čiji članovi uveseljavaju djecu u bolnicama.

Čak 140 učenika, od prvašića do osmaša, uz podršku 30 učitelja priprema pravi spektakl – jedinstveni školski mjuzikl "Na putu s Antuntunkom" koji 21. siječnja u 18 sati stiže u Veliku dvoranu KD Vatroslava Lisinskog.

Pripreme su trajale 13 mjeseci, a sve je krenulo iz Osnovne škole Grigora Viteza, ujedno i autora pjesme "Kako živi Antuntun" koja je inspiracija za mjuzikl.

Učenici i učitelji oformili su veliki školski ansambl koji će izvesti reinterpretaciju popularnih pjesama iz lektirnih djela, a umjesto tradicionalnog Antuntuna, u ovom modernom uprizorenju glavna junakinja je djevojčica Antuntunka.

– Putovanje djevojčice Antuntunke od našeg Trnja do zvijezda potiče vjeru u to da se upornošću, zalaganjem i nesebičnim davanjem može postići mnogo – istaknula je ravnateljica Vlatka Kovač.

Ulaznice su besplatne, ali školski ansambl poziva posjetitelje da donacijom pomognu rad udruge Crveni nosovi čiji članovi uveseljavaju djecu u bolnicama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije