Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
božićno – novogodišnje slavlje

Jedini Advent s tisuću srca vraća se u najsjajnijem izdanju dosad

Advenz Europski trg
Foto: PR FOTO
1/5
22.11.2016.
u 10:58

Organizatori su se pobrinuli da u 37 dana, koliko će ove godine trajati adventsko i božićno – novogodišnje slavlje, bude mnogo događanja i za djecu i za odrasle.

Brojimo još sitno do službenog početka mnogima najljepšeg razdoblja u godini, Adventa. I ove će se godine adventska događanja će se održavati i na Europskom trgu, jedinom trgu sa tisuću srca.

Početak adventskog doba u samom srcu Zagreba obilježit će 26. studenog u 20:30 sati koncert sjajnih Pips Chips & Videoclipsa i već tradicionalno vješanje tisućitog srca.

Organizatori su se pobrinuli da u 37 dana, koliko će ove godine trajati adventsko i božićno – novogodišnje slavlje, bude mnogo događanja i za djecu i za odrasle. Više od 30 kućica ponovno će krasiti Europski trg, a u ponudi će biti originalni suveniri, slatki božićni ukrasi i pokloni, ali i raznovrsna ponuda najfinijih slatkih i slanih zalogajčića. Svi koji posjete Europski trg moći će uživati u blagdanskim običajima, gastronomskim specijalitetima i kulturnim različitostima brojnih zemalja Europske Unije.

Balcony TV Zagreb i ove će godine na pozornicu ispod staklene kupole dovesti mlade urbane izvođače i bendove. Legenda klupske scene Eddy Ramich na EUadvent dovest će svjetske renomirane predstavnike plesne glazbe i jedini trg s tisuću srca pretvoriti u najveći plesni podij na otvorenom, a za odličnu muzičku podlogu preko dana pobrinut će se DJ-i s Yammat FM radija sa svojim zaraznim plesnim ritmovima, koji će se prenositi putem live streama te će biti zaslužni za legendarne dnevne partyje.

A kako bi najkraći dan u godini obilježili na prigodan način, 18.12. moći ćete pogledati Maraton kratkog filma na velikom platnu pod nazivom Kiša kratiša!

Sve navedeno i još mnogo mnogo toga moći ćete doživjeti na najromantičnijem Adventu s tisuću blještavih srca. Stoga pripremite najtoplije i najmekanije kapice i šalove, najslađe plesne cipelice, dopustite da vas ponese najljepša blagdanska čarolija, na najzabavniji mogući način privedite kraju 2016. i nazdravite za najbolji početak nove 2017.!

>>Čarobni advent za male i velike - "Kod Rudolfa" na Strossmayerovom trgu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije