Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrebački hdz

J. Mesić: Ako SDP zaustavi gradnju, odštetu plaćaju građani

gradska skupština (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
19.07.2010.
u 12:05

Klub zastupnika HDZ-a u Gradskoj skupštini demantirao je medijske napise da oni neće sudjelovati na sutrašnjoj izvanrednoj sjednici Gradske skupštine na kojoj će se raspravljati o slučaju Varšavska.

Klub zastupnika HDZ-a u Gradskoj skupštini demantirao je medijske napise da oni neće sudjelovati na sutrašnjoj izvanrednoj sjednici Gradske skupštine na kojoj će se raspravljati o slučaju Varšavska.

Još su jednom ponovili da je za sve kriv SDP koji već deset godina vlada Zagrebom i da ne mogu prebacivati svoju odgovornost na druge pa tako ni na gradonačelnika Milana Bandića jer je on bio njihov kandidat za tu funkciju.

– Što to zapravo nudi SDP i koja je njihova ideja kako riješiti slučaj Varšavske koji su sami zakuhali? – zapitao se Jasen Mesić, šef zagrebačkog HDZ-a na tiskovnoj konferenciji sazvanoj povodom sutrašnjeg sastanka zastupnika.

– Misle li možda zaustaviti projekt pa na građane prebaciti plaćanje eventualne odštete ili možda slijedi još neka isprika građanima – zaključio je Mesić.

Komentara 197

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
13:54 19.07.2010.

Naravno ,Borisa Mrkšića ništa nitko ne pita,isto kao i Tatjanu Holjevac,koja dobiva debele novce od Zagrepčana za svoje \"neznanje i neučestvovanje\" u ničemu.

Avatar Gandhi
Gandhi
16:03 19.07.2010.

GLE ČUDA + - 30.06.2010. u 10:34h qqq je napisao/la: a porat pirovac, najljepši klub na ovim prostorima, ako ne i šire ************************************************** U tekstu nitko da bi naveo navedeno .. a što ćeš neshvaćen si te tvoja rodna grudaruda nije niti u turizmu prepoznata a ti bi o Zagrebu ..... Prasvi izdanak HDZ-a ----- lažov = ggg

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
13:52 19.07.2010.

Slučaj Varšavska je tipičan primjer \"problema \" u Hrvatskoj.Tu su oba dvije strane u pravu i biti će pravo ako \"pobijedi\" bilo koja opcija.Tu si svatko tumači zakone onako kako njemu odgovara.Kad nema pravnog pravorijeka onda je pas mater....a kad je pravni pravorijek , onda je sud korumpiran,pa ga frigaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije