Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZET javlja:

Izmjene na linijama 140, 203, 226, 231, 309 i 321

ZET 141 (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
26.09.2013.
u 11:38

U subotu i nedjelju, 28. i 29. rujna , za vrijeme održavanja Srednjovjekovnog festivala na Medvedgradu, autobusi na liniji 140 Mihaljevac – Sljeme, zaustavljat će se i na privremeno uspostavljenom stajalištu

Zbog radova u Zvonimirovoj ulici u Velikoj Gorici, od ponedjeljka, 30. rujna, do subote, 5. listopada, autobusi na linijama 309 Velika Gorica – Sasi i 321 Velika Gorica - Strmec Bukevski prometovat će prema terminalu Velika Gorica djelomično izmijenjenom trasom: redovnom trasom do raskrižja Rakarska/ Avenija pape Ivana Pavla II, nastavljaju Avenijom pape Ivana Pavla II., Hrvatska bratske zajednice, Matice hrvatske te dalje redovnim trasama.

Iz Velike Gorice linije će prometovati redovnim trasama.

Festival na Medvedgradu

U subotu i nedjelju, 28. i 29. rujna , za vrijeme održavanja Srednjovjekovnog festivala na Medvedgradu, autobusi na liniji 140 Mihaljevac – Sljeme, zaustavljat će se i na privremeno uspostavljenom stajalištu, u zoni raskrižja Sljemenska cesta/Put za Medvedgrad.

Na liniji se od ponedjeljka, 30. rujna, radnim danom ukidaju polasci s Mihaljevca u 19.00 sati, i sa Sljemena (Tomislavov dom) u 20.00 sati. Novi vozni red bit će dostupan na početno-krajnjem stajalištu i na www.zet.hr

Svetice-Krematorij

Od ponedjeljka, 30. rujna, radnim danom u potpunosti se mijenja vozni red linije 203 Svetice - Vinec – Krematorij. Od istog dana na liniji 226 Kaptol - Remete – Svetice, mijenja se radnim danom polazak sa Svetica, te će umjesto u 13.40 polaziti u 13.35 sati. Novi vozni redovi bit će dostupni na početno-krajnjim stajalištima i na www.zet.hr

Novi Retkovec

Zbog uređenja sjevernog kolnika Ulice kneza Branimira (u zoni raskrižja s Maksimirskim naseljem II.), autobusi na liniji 231 Borongaj - Novi Retkovec, od subote, 28. rujna od 7 sati, do završetka radova tijekom nedjelje, 29. rujna, neće se zaustavljati na stajalištu Maksimirska naselja, u smjeru terminala Borongaj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije