Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traga se za počiniteljem

Izazvao požar na Mercedesu pa zahvatio i Opel: Obitelji iz Sesveta izgorjela dva automobila

Split: Potpuno izgorio automobil u Papandopulovoj ulici, u požaru oštećena još četiri vozila
Milan Sabic/PIXSELL
10.08.2023.
u 12:02

Štetu na izgorenim automobilima procijenili su na nekoliko desetaka tisuća eura. U policiji navode da su požar ugasili vatrogasc, a ozlijeđenih nema

Dva automobila koje koristi ista obitelj zapaljeni su u srijedu rano ujutro u zagrebačkim Sesvetama na nogostupu ispred obiteljske kuće, a u policiji kažu da je požar najvjerojatnije izazvan otvorenim plamenom.

Policija je u četvrtak izvijestila da je očevidom utvrđeno kako je nepoznati počinitelj najvjerojatnije otvorenim plamenom izazvao požar na Mercedesu koji je u potpunosti izgorio, nakon čega se požar proširio na dio automobila marke Opel.

>>VEZANI ČLANCI: 

Štetu na izgorenim automobilima procijenili su na nekoliko desetaka tisuća eura. U policiji navode da su požar ugasili vatrogasci dok ozlijeđenih osoba nije bilo.

Policija je ranije izvijestila da je požar na automobilima parkiranima na nogostupu ispred obiteljske kuće izbio u srijedu oko 3.20 sati u sesvetskoj Ulici Krizantema. Pritom je u potpunosti izgorio Mercedes 26-godišnjaka, a vatra je zahvatila i prednji dio Opel insignie 59-godišnjaka.

>>VIDEO: Vatrena stihija guta otok na Havajima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije