Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Evakuirano 80 ljudi

Čula se eksplozija: Iz garaže u centru Zagreba izbio gust dim, zapalila se trafostanica

Gusti dim izbio iz garaže kod Kina Europa
Foto: Čitateljica
1/12
04.01.2019.
u 19:19

Ako imate fotografije ili videozapise događaja pošaljite ih na javi@vecernji.net

Iz garaže kod kina Europa u strogom centru Zagreba, nedaleko od shopping centra Cvjetni, večeras je izbio gust dim. Iako je prva informacija bila da se zapalio automobil, doznajemo da je zapravo riječ o trafostanici. Iz centra je evakuirano 80 ljudi, a u incidentu nitko nije ozlijeđen.

Iz zagrebačke policije rekli su nam da su dojavu o dimu iz trafostanice dobili oko 18:20 sati. Ozlijeđenih nema, a na terenu su i vatrogasci i policija. 

Gusti dim izbio iz garaže kod Kina Europa
1/10

- Danas, 4. siječnja u 18.24 sati zaprimili smo dojavu da se dimi iz trafostanice u podzemnoj garaži u Varšavskoj 9. Na mjesto događaja su stigli vatrogasci, a s obzirom da nije bilo otvorenog plamena nije bilo potrebe za gašenjem požara. Na mjesto događaja ujedno su stigli i djelatnici HEP-a, koji saniraju kvar na trafostanici. Zbog sigurnosti građana, policija je osigurala mjesto događaja zbog čega je i zapriječila ulaz vozilima u garažu. Prilikom navedenog događaja nitko od građana nije ozlijeđen  - priopćila je poslije PU zagrebačka.

Pogledajte video s mjesta događaja:

Na stranici na Facebooku, Vatrogasci - oni su naši heroji, objavljen je video uz vijest da se u podzemnoj garaži Centra Cvjetno u Zagrebu čula eksplozija.

Ako imate fotografije ili videozapise događaja pošaljite ih na javi@vecernji.net

Komentara 11

Avatar Hazl113
Hazl113
19:29 04.01.2019.

Da pokušam pogodit. Sigurno se nije zapalio automobil vrijednosti ispod 300.000kn.

IB
iva.begovic
21:42 04.01.2019.

Ne znam je li ovaj članak namjerno ili slučajno zbunjujući. Jedina garaža u blizini kina Europa je garaža šoping centra Cvjetni. Ulaz u garažu je u blizini kina, to da, ali sama garaža dio je šoping centra i čak se i zove garaža Cvjetni. Zbog čega novinar izbjegava reći da se radi o toj garaži. Garaži koju je izgradio Horvatinčić i koji od naplate parkiranja zasigurno ubire dobar prihod. Od koje je mogao izliječiti sinkopu. Inače, izgradnjom te garaže građanima Zagreba onemogućeno je korištenje Varšavske ulice u cijeloj širini jer je ulaz u garažu zauzeo 2/3 ulice. Zbog te uzurpacije javne površine u privatnu korist, građani Zagreba protestirali su danima. Pa bi ovaj požar trebao biti prilika za podsjetiti se na tu uzurpaciju javnog dobra i ovlasti gradonačelnika, ali eto, novinari prikrivaju čak i točno navesti o kojem se objektu radi ne bi li zaštitili ime i ugled Horvatinčića i Bandića. Stvarno jadno.

Avatar Leftard_logic
Leftard_logic
19:47 04.01.2019.

Jel stalo srce kakvoj džukeli?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije