Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozio u suprotnom smjeru

Indijac autom naletio na 63-godišnjakinju u Zagrebu. Teško je ozlijeđena

Zagreb: Prometna policija kontrolira vozače povodom Martinja
Matija Habljak/PIXSELL
17.01.2024.
u 13:37

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu" osumnjičeni 32-godišnjak je uhićen i nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku

Iz Policijske uprave zagrebačke dojavili su kako je jučer u 11.10 32-godišnji državljanin Indije, upravljao osobnim automobilom marke VW Pro Performancem daruvarskih registarskih oznaka, a kretao se Ilicom u smjeru zapada. Dolaskom do kućnog broja 175, ispred obilježenog pješačkog prijelaza, prešao je na južnu kolničku traku Ilice koja je namijenjena prometu vozila iz suprotnog smjera. 

Nastavio se kretati u smjeru zapada prolazeći pored vozila koje je bilo zaustavljeno u lijevoj prometnoj traci pred obilježenim pješačkim prijelazom radi propuštanja pješaka. Dolaskom do pješačkog prijelaza nije mu se približavao sigurnosnom brzinom tako da ne ugrožava pješake te je naletio na 63-godišnju pješakinju koja je prelazila Ilicu po obilježenom pješačkom prijelazu u smjeru juga.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 63-godišnjakinja, liječnička pomoć pružena joj je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh.

VEZANI ČLANCI: 

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu" osumnjičeni 32-godišnjak je uhićen i nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

VIDEO: Teška nesreća kod Zaprešića, vozač udario u naplatnu kućicu i na mjestu poginuo 

Komentara 3

KR
kruti52
14:03 17.01.2024.

pobit će nas ti čokoladni inženjeri...

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
22:04 17.01.2024.

Da li ima valjanu vozačku ili kakav dokument ? Čim ga puste ode on u Francusku po Azil s drugim imenom.Da li će osiguranje to pokriti i koga će oštečeni sada privatno tužiti kad ovaj zbrise pod drugim imenom ? Halo , za migrante nije volan,postoje drugi poslovi koje mogu raditi.Neko mora odgovarati za ovakve stvari a ne sve prepustiti agencijama za uvoz radnika da zgrću novce ugrožavajući sigurnost građana u prometu .

CI
Cibetka
16:28 17.01.2024.

Šteta kaj nije pregažen netko od ovih iz zločinačke organizacije koji su nas doveli do toga da takvi mijenjaju naše ljude koje su ovi otjerati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije