Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

Hotel Aristos prvi hotel s Halal certifikatom u Zagrebu

Hotel Aristos (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
30.08.2012.
u 23:12

Hotel s četiri zvjezdice pridružio se brzorastućem broju od čak 44 restorana i hotela u Hrvatskoj u kojima se osigurava usluga prema Halal standardima za goste islamske vjeroispovjedi

Hotel Aristos u Buzinu postao je prvi hotel s Halal certifikatom u Zagrebu. Time se hotel s četiri zvjezdice pridružio brzorastućem broju od čak 44 restorana i hotela u Hrvatskoj u kojima se osigurava usluga prema Halal standardima za goste islamske vjeroispovjedi.

- Ovo je projekt svih nas, i hotela, i Centra za certificiranje halal kvalitete, i grada Zagreba. Osim vjerskog, gosodarskog i turističkog aspekta, Halal spaja i potiče ljude da razumiju kulturološku različitost - rekao je muftija zagrebački Azis ef. Hasanović na svečanosti uručenja certifikata koja se održala u hotelu Aristos.

Prema podacima Svjetske turističke zajednice, Halal standarde godišnje koristi 12 posto turista, a udio u turističkoj grani godišnje iznosi 126 milijardi dolara. Ovim priznanjem, Hrvatska je postala lider u regiji.

Ključne riječi

Komentara 2

IG
igorl
11:15 31.08.2012.

Bandic mi se na ovim fotkama cini kao oni likovi koji ovlas i na prepad upadaju ljudima na fotografije nepozvani i onda kad razvijes film imas momente tipa "jbt koji je sad ovaj" :D I.

NJ
Noćni jahač
23:43 30.08.2012.

"vodeći lider" dragi moj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije