Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Ljetna rasprodaja

HDZ: Da bi spasio proračun Grad prodaje i parkove

HDZ
VL
18.09.2010.
u 07:00

Tražit ćemo da Gradsko vijeće odbije odluku o prodaji nekretnina, kaže Tomislav Masten, šef samoborskog HDZ-a

O prodaji gradskih nekretnina oglasio se i samoborski HDZ, koji je to pak nazvao “ljetnom rasprodajom nekretnina”.

– Još uvijek nismo dobili obrazloženje zašto Grad to radi. Zamjenik gradonačelnika Hrvoje Frankić kaže da se prodajom gradske imovine želi popuniti proračun, jer je podbacio prihod od poreza na dohodak, a gradonačelnik Krešo Beljak pak kaže da je stanje u proračunu dobro – ironično je komentirao Tomislav Masten, šef samoborskog HDZ-a.

Dodao je da se među imovinom koju Grad prodaje nalazi čak i mali park u Gajevoj ulici, dok je osim zgrade bivše robne kuće Same za prodaju predviđeno i parkiralište kod Same, koje je pak UPU-om Širi centar predviđen kao trg ispod kojeg bi bila podzemna garaža, tvrdi Masten.

– Grad prodaje parkove, buduće trgove i podzemne garaže! Pokušat ćemo da ta odluka ne prođe na Gradskom vijeću i zatražiti od mjerodavnih tijela da prekontroliraju provedbu natječaja – kaže Masten i tvrdi da se Grad Samobor sve više zadužuje, te da je takav natječaj za prodaju nekretnina objavljen iz čiste panike, jer se proračun mora na neki način pokrpati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije