Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvostruki prvak

Hakkinen provozao celebrityje, a najveću pažnju privlačio Bandić

Mika Hakkinen (1)
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/4
12.06.2013.
u 20:13

Najveću je pažnju, jasno, privukao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji nije propustio u punoj brzini ispružiti palac za objektive i izjaviti kako će se njegovi politički protivnici iznova razočarati jer je i ovo preživio

Zainteresiranih za iskustvo vožnje s čovjekom koji je pobjeđivao i one najveće svakako je bilo mnogo. Zatvoreni dio Radničke ceste ispod nove Hitne pretvoren je u poligon za demonstraciju Mikinih vještina u kontroli performansi atraktivnog bolida. Caparo T1 doista zvuči i miriši gotovo kao bolid Formule 1.

Mika Hakkinen provozao je praktički sve raspoložive celebrityje, nekoliko građana i jednog novinara. Najveću je pažnju, jasno, privukao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji nije propustio u punoj brzini ispružiti palac za objektive i izjaviti kako će se njegovi politički protivnici iznova razočarati jer je i ovo preživio. Svi koji su se vozili s Mikom imali su isti izraz lica – to je doista nešto drugo.

>> Hakkinen: Formula 1 je opasan sport i tu nemate prijatelje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije