Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gdje i kamo?

Gradski vodič - radionice engleskog za umirovljenike

starci,umirovljenici,štake,štap
Sanjin Strukić/PIXSELL
09.01.2013.
u 12:46

Radionica će se odvijati svake srijede od 10-11.30, a cijena iznosi 50 kuna mjesečno. Voditeljica je Višnja Sepčić- Gašpić.

U Domu kulture Prečko, Prečko 2a, danas kreće konverzacija engleskog jezika za umirovljenike. Radionica je namijenjena onima koji žele obnoviti svoje znanje engleskog jezika. Budući da obuhvaća razgovor na engleskom, polaznici moraju imati određeno predznanje. Radionica će se odvijati svake srijede od 10-11.30, a cijena iznosi 50 kuna mjesečno. Voditeljica je Višnja Sepčić- Gašpić.

Radionica mikroelektronike 12. i 13. siječnja

U organizaciji I´MM LAB-a Kulture promjene SC-a 12. i 13. siječnja u Klubu SC održat će se radionica mikroelektronike.

Prijave za sudjelovanje primaju se do četvrtka 10. 1. u ponoć na e-mail: imm.medialab@gmail.com. Polaznici se mole da napišu o sebi nekoliko rečenica te zašto žele sudjelovati na radionici. Kotizacija je 150 kn za članove I’MM laba, nezaposlene, učenike, studente i srednjoškolce, a 200 kn za zaposlene.

>>Uvjeti za prijevoz umirovljenika isti, dodatni dokumenti nisu potrebni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije