Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas u kvartu

Gradski vodič: koncert Pozdrav Azri uz tajne goste

'28.01.2012., Zagreb - Koncert Pozdrav Azri u klubu Boogaloo.  Photo: Martina Popovcic/PIXSELL'
'Martina Popovcic/PIXSELL'
25.01.2013.
u 09:30

U Velikom pogonu Tvornice večeras od 21 sat svirat će se hitovi nikad prežaljenog benda

Svake godine u nekom od klubova održava se se koncert “Pozdrav Azri” nastao prema ideji Borisa Leinera – na red je došla Tvornica u čijem će se Velikom pogonu večeras od 21 sat svirati hitovi nikad prežaljenog benda. Uz Borisa Leinera na bubnjevima svira i basist Mišo Hrnjak koji se primio gitare nakon desetljeća nesviranja. Predgrupa starim rokerima bit će zagrebački bend “Noćni Moro”, dok se imena gostiju drže se strogo u tajnosti. Na dan koncerta na blagajni kluba ulaznice se prodaju po cijeni od 80 kuna.

Dimnjačar

Centar za kulturu Narodnog sveučilišta Sesvete organizira kazališnu predstavu “Dimnjačar”. Predstavu adaptira, režira i izvodi Ljubomir Kerekeš, a počinje u 20 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije