Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKLAMIRAJTE

Građane šokirali iznosi na uplatnicama, evo što kaže plinara

13.10.2021.
u 09:08

Nabavna cijena prirodnog plina u Europi skočila je 250 posto, u Njemačkoj je on nikad skuplji, a irska vlada plaćat će ga svojim građanima... Neki su to od naslova koji zadaju muke onima koji se griju na plin, a sezona je tek počela. Ministar gospodarstva Tomislav Ćorić nedavno je smirio javnost kazavši da poskupljenja koja haraju Europom u nas neće biti, barem ne do 31. ožujka iduće godine, no Zagrepčani nam se žale da su im u sandučiće stigli, blago rečeno, čudni računi za plin. Među njima je i umirovljenik Ante kojega su iznosi na uplatnicama što ih je dobio za srpanj i kolovoz, kaže, šokirali.

Ključne riječi

Komentara 29

PA
pavlov
09:53 13.10.2021.

Znači u Hrvatskoj tvrtke mogu poslati račune kakve žele, ako se korisnik usluge ne žali, oglušio se, to automatski znači da se slaže sa (bilokakvim) iznosom na računu. A ako ne plati poslije slijede troškovi ovrhe itd..... Neka tvrtka proba poslovati tako u Njemačkoj ili sl. uređenoj državi EU-a!!!!!

HI
hiohio
09:56 13.10.2021.

To je namjerno poslano , poslije dijele lovu od onih koji plate takve račune.

Avatar bosanac1951
bosanac1951
10:00 13.10.2021.

Prije dvadesetak dana dobijem račun od GPz na cca 2.200 kn...Pogledam obračun i svoje zapise ( svakg prvoga u mjesecu sam očitavam i bilježim )....I vidim da su mi proizvoljno "očitali" potrošnju....Uputim istoga dana žalbu sa obrazloženjem u detalje... Nakonkon par dana stiže mi novi račun na 380, 00 kn !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?