Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proljetno čišćenje

Grad sa 225 kamera želi stati na kraj divljem parkiranju i šaranju

nadzorne kamere
Arhiv VL
28.05.2010.
u 19:10

Predstavljeni su rezultati akcije proljetnog čišćenja "Slušamo građane 24 sata – za ljepši Zagreb"

Akciju proljetnog čišćenja "Slušamo građane 24 sata – za ljepši Zagreb", koja se organizira svake godine u travnju i svibnju, provode komunalne tvrtke Čistoća, Zrinjevac, Zagrebparking, Zagrebačke ceste te Vodovod i odvodnja. Bilo je, kažu, gotovo 1600 izvanrednih dintervencija – popravljale su se ceste, uklanjali divlji deponiji i uređivale zelene površine.

Gradonačelnik je najavio i oštriju borbu protiv grafitera, koji, prema mišljenju Milana Bandića, narušavaju izgled metropole, koja spada, rekao je, među najčišće europske gradove. Postavit će se u gradu 225 kamera na najfrekventnijim točkama, čime će se nadzirati promet te ujedno pokušati suzbiti kreativni izljevi uličnih umjetnika.

Srećko Vučković, direktor tvrtke Zagrebačke ceste, izjavio je kako je njegova podružnica imala ove godine na prometnicama više posla nego lani zbog jake zime.

Komentara 7

RE
returnofTito
22:11 28.05.2010.

Big Bandic is watching you! PLJUC!

AU
autoritet
00:14 29.05.2010.

koji je put da se ovo najavljue? milijunti?

CH
Chen
23:31 28.05.2010.

Ma dosta je jedno 25 i postavite ih ispred narodnjačkih \"klubova\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije