Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tisuće prolaze pored nje

Govor mržnje na ekološkom plakatu na Bundeku

Govor mržnje na plakatu na Bundeku
Foto: Antifašistički vjesnik
1/2
05.03.2017.
u 11:10

Nepoznati počinitelji su iskoristili tablu s ekološkim porukama na Bundeku za iskazivanje mržnje prema Romima, Srbima, homoseksulacima, skepticima i komunistima.

Antifašistički vjesnik je primio fotografiju s fašističkom porukom koju im je poslala njihova čitateljica. 

Nepoznati počinitelji su iskoristili tablu s ekološkim porukama na Bundeku za iskazivanje mržnje prema Romima, Srbima, homoseksulacima, skepticima i komunistima. Tisuće ljudi prolazi pored nje, a čuvari se prave blesavi, navodi Antifašistički vjesnik. 

Građane su pozvali na građansku akciju i da nazovu telefon komunalnog redarstva zaduženog za Novi Zagreb 01 / 658-5639. Informirali su čitatelje da se može poslati i email na adresu: komunalno.redarstvo@zagreb.hr

>> State Department upozorio: Krše se prava žena, manjina, gayeva, imate korupciju...

Komentara 13

Avatar duka4
duka4
11:48 05.03.2017.

kog boli briga za plakat i svrljanje po istom. pa svaki dan ima na 10 išaranih plakata pa neprenosite. kog više boli briga za ove gluposti

GM
Gusta magla
12:34 05.03.2017.

Boze da nema vas zabrinutih iz VL ....to bi tamo vjecno stajalo i trovalo ljude....srecom da vas imamo.

Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
12:38 05.03.2017.

Koga briga šta piše antifašistički vjesnik. 99% vijesti su laži

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije