Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADOVI U METROPOLI

Frekventan zagrebački prijelaz zatvoren od ponedjeljka. Zna se i zašto

Radovi na cesti
ZET
10.03.2024.
u 07:00

podsjetimo i kako je do idućeg petka 15. ožujka zatvorena Kačićeva od Kršnjavoga do Klaićeve ulice.

Željezničko-cestovni (pješački) prijelaz Republike Austrije bit će zatvoren od ponedjeljka od 8 sati sati do nedjelje, 24. ožujka do 20 sati zbog sanacije željezničkog kolosijeka. Iz gradske uprave mole sugrađane da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu.

A podsjetimo i kako je do idućeg petka 15. ožujka zatvorena Kačićeva od Kršnjavoga do Klaićeve ulice. Kao što je ranije najavljeno, izvodi se druga faza radova na rekonstrukciji vodoopskrbnog cjevovoda. Za prometovanjem vozila predlažemo obilazni smjer Kršnjavoga – Vukotinovićeva – Trg Mažuranića – Rooseveltov trg – Klaićeva.

Sve sudionike u prometu iz gradske uprave mole da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća. Posebno apeliramo na pješake da obrate pozornost s obzirom na to da će nogostup biti zauzet te je njihovo kretanje predviđeno označenim obilaznim pravcima. 

VEZANI ČLANCI: 

Podsjetimo, gužve se očekuju i na južnom dijelu Zagreba. Naime, zbog prekopa nogostupa na Aveniji Većeslava Holjevca kod broja 42  do 16. ožujka bit će otežan promet u razdoblju od 8.30 do 15 sati. Povremeno će se zauzimati jedan prometni trak, i to najdulje na pola sata. 

VIDEO: Osvanuo minirotor na raskrižju Ulice Hrgovići i Jarunske ulice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije