Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krš i lom u Zagrebu

FOTO Zabio se u pet automobila, vlasnici traže pomoć: Auto mi je totalka, javite se ako što znate

Razbijeni auti u Zagrebu
Foto: Čitatelj
1/7
06.02.2021.
u 17:04

Vlasnici napominju da je vozilo koje se zabilo u automobile jako oštećeno

Netko se oko 5 sati ujutro 21. siječnja zabio u pet parkiranih automobila u zagrebačkoj ulici Sveti Duh i pobjegao. Čitatelj čiji je automobil također uništen nam javlja da susjedi kojima su polupani automobili sumnjaju da je štetu napravio netko tko je vozio Audi A6, mod C6 ili S6, srebrne boje, godina 2010. ili 2011.

Auto se naime kretao iz smjera Selske i zabio u parkirana vozila na razini kafića koji se tamo nalazi. Oštećeno je ukupno pet automobila i pričinjena znatna materijalna šteta. Nakon što se zabio u automobile, vozač se udaljio s mjesta nesreće.

Foto: Čitatelj

Susjedi napominju da je vozilo nedvojbeno jako oštećeno, najvjerojatnije je karambolirana kompletna desna strana vozila uključujući prednje svijetlo, žmigavac, blatobran, prednja desna felga/guma a retrovizor je otpao još na mjestu događaja.

"Hvala na bilo kakvoj informaciji o samom događaju, o daljnjem kretanju odbjeglog vozila nakon ovog događaja ili viđanju opisanog oštećenog vozila na nekoj lokaciji! Naš auto je totalka kao i ostala dva od pet auta susjeda", kaže čitatelj.

Ključne riječi

Komentara 14

TK
tkoznaa
18:01 06.02.2021.

Evo trenutak da Zagreb dokaže da kamere nisu samo za punjenje zagrebačkog proračuna?

VO
VoiceFromHood
18:41 06.02.2021.

Zar je moguće da niti jedna prometna kamera ili kamera nekog objekta u okolini nije snimila razbijeni navodno Audi A6 kako prolazi/odlazi ?

ĐU
Đubrenakvadrat
18:16 06.02.2021.

A da policija hoće, riješila bi. Ali ZNA SE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije