Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prilika koja se ne propušta

FOTO, VIDEO Gužva ispred H&M-a, u redovima se čekalo na kolekciju lansiranu u suradnji s poznatim brendom

Zagreb: U prodaju je krenula kolekcija iz suradnje H&M-a i Rabanne-a
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/13
09.11.2023.
u 11:31

Kolekcije je, naime, rezulatat suradnje modne kuće sa slavnim brendom Rabanne koja uključuje prepoznatljive metalik komade koji odišu dozom elegancije, a kupcima su se nudili po prihvatljivim cijenama

Red se počeo stvarati već od 8 sati ujutro. Dok se čekalo razrađivala se taktika, a odmah po ulasku grabilo se za omiljene komade. Tako je jutros bilo u jednoj od zagrebačkih poslovnica slavnog modnog lanca H&M, one na Cvjetnom trgu gdje je u 9 sati lansirana nova kolekcija, rezultat suradnje sa slavnom španjolskom modnom kućom Rabanne

Kolekcija, naime, uključuje prepoznatljive metalik komade koji odišu dozom elegancije, a kupcima su se nudili po prihvatljivim cijenama. Grabilo se tako za košulje, haljine, sakoe, majice, hlače, nakit, ali i efektni komadi iz "H&M home" kolekcije. A najtraženija, kako smo se i sami uvjerili, bila je srebrna mini haljina. 

– Kupila sam ju kćerki i čim sam uletjela u trgovinu dograbila sam ju jer sam znala koja mi veličina treba. Cijena je odlična i mislim da je ovo idealna prilika koju jednostavno nismo mogle propustiti – kaže Danijela koja je pohvalila i organizaciju. 

Kupci su se, naime, morali pridržavati i određenih pravila pa su bili u mogućnosti izabrati tek jedan komad određenog artikla, a za razgledavanje i kupovinu imali su samo deset minuta. Oni koji nisu stigli doći do željenih komada, morali su ponovno stati u red. 

– Požurila sam po odjevne komade pa sam dio s nakitom preskočila u prvoj turi. Nisam stigla sve ni razgledati u deset minuta pa sam se morala vratiti u red – ističe Ana kojoj nije bio problem još malo pričekati kako bi kupila, ili barem pokušala kupiti, sve što je naumila. A isto se dogodilo i Petri koja je u pohod na novu kolekciju stigla s majkom Karmen. 

VEZANI ČLANCI: 

– Došle smo već oko 8 sati pa smo uspjele s prvom grupom ući. Vrijeme je prekratko pa su mi rekli da se ne stignem vratiti gore i isprobati još neke stvari te da se moram vratiti u red i čekati ponovo. Komadi se mogu uzeti samo u jednoj veličini pa ako vam ne odgovara, preuzme ga osoblje i ode vam zamijeniti – kaže Petra. Njih su se dvije pak odlučile počastiti crnom vunenom jaknom koju krase zlatno izvezeni detalji, a koja stoji 300 eura. Ugrabile su i bijelu košulju od pamučnog popelina s čipkanim detaljima, čija je cijena pak 129 eura. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije