Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velike štete

FOTO/VIDEO 20 minuta koje će Zagreb dugo pamtiti: Prometnice ostale pod vodom

Zagreb: Podvožnjak u Selskoj potpuno je potopljen
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/18
19.07.2023.
u 19:48

U nezapamćenom nevremenu u Zagrebu poginule su dvije osobe, a ima više ozlijeđenih, među njima i teško. Štete u gradu su velike, a za sada je teško procijenti sve posljedice. Radit će se do dugo u noć.

Nevrijeme koje je trajalo oko 20 minuta rušilo je granje i stabla diljem grada. Stabla su padala na automobile, a ponegdje su doslovno iščupana zajedno s korijenjem. Vjetar je dizao krovove, a snažna kiša sručila se na grad i za čas poplavila prometnice. 

Tako su pod vodom ostale Avenija Dubrovnik, podvožnjak u Selskoj, te dobar dio Maksimirske. Kiša je poplavila zagrebački Britanski trg na kojem se automobili jedva probijaju kroz visoku vodu, a snimljena je i bujicu kiše koja se slijevala Radićevom ulicom u centru grada.

VIDEO Ilica i Savska pretvorile se u rijeke: Auti jedva prolazili

VIDEO Poplavljena Avenija Dubrovnik

VIDEO Poplavila Ilica, građani se skrivaju u tramvajima

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Purgerdragovoljac
Purgerdragovoljac
12:42 20.07.2023.

Prije točno tri godine je sadašnji gradonačelnik javno u medijima prozvao pokojnog gradonačelnika nakon slične oluje zbog poplavljenih podvožnjaka, tvrdeći da su poplavljeni samo zato jer se odvodni kanali i šahtovi u metropoli ne održavaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije