Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPLAVA NA BIJENIKU

FOTO Traje sanacija cijevi u Zagrebu, građani bijesni: 'Užas! Još malo pa ćemo ići na posao plivajući!'

Zagreb: Radnici saniraju puknuće cijevi na Bijeničkoj cesti
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/9
21.12.2023.
u 10:12

Ovo nije prvi put da u Zagrebu pucaju vodovodne cijevi, zbog čega su građani ljutiti.

U četvrtak ujutro u Zagrebu je pukla vodovodna cijev, a građani u Ulici Utovec od k.br. 1 - 13 u Markuševcu, u Ulici Božidara Adžije od Badalićeve prema Centru te Bijeničkoj ulici, dio od Hermanna Bollea do Srebrnjaka, nemaju vode.

Dok traje sanacija cjevovoda, na spomenutim će se lokacijama autocisternama distribuirati voda za piće. - Molimo građane navedenog područja za razumijevanje i strpljenje - piše Holding.

Ovo nije prvi put da u Zagrebu pucaju vodovodne cijevi, zbog čega su građani ljutiti. - Sad dok ćemo hodati, svi auti će nas zalijevati tom prljavom vodom. Ma užas. Bus će sigurno isto kasniti. Još malo pa ćemo na posao plivajući - rekao je za 24sata jedan ljutiti Zagrepčanin.

VEZANI ČLANCI:

Iz Grada pak kažu kako se radi o puknuću cijevi manjeg omjera te kako se kraj sanacije očekuje do 13 sati

VIDEO Plenković napravio selfie sa psom, ne zna se tko je sretniji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije