Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUTARNJE GUŽVE

FOTO Problemi u zagrebačkom prometu: U manje od sat vremena pokvarila se dva tramvaja

Zagreb. Zbog zastoja "jedanaestice" u Draškovićevoj u smjeru juga stvaraju se velike gužve
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
28.03.2024.
u 08:52

Prema posljednjim informacijama Holding centra, tramvajski promet je redovit

Zbog zastoja tramvaja ZET-a linije broj 11, jutros u 07.40 sati u Draškovićevoj ulici u smjeru juga nakratko su se stvorile poveće gužve. Kako doznajemo, na tramvaju su se pokvarila vrata. Servisna ekipa izašla je na teren i vozilo je nakon nekoliko minuta otišao u spremište na popravak.

Manje od sat vremena kasnije, u 08.23 sata, dogodio se još jedan kvar na drugom zagrebačkim tramvaju. On se, kako doznajemo, dogodio na Britanskom trgu u smjeru Frankopanske. Na tom je vozilu došlo do kvara hidraulike postolja. Putnici su zamoljeni da izađu iz tramvaja te se on potom vratio u spremište na popravak. Tramvaj je, kao i onaj na Draškovićevoj, stajao svega nekoliko minuta.

Prema posljednjim informacijama Holding centra, tramvajski promet je redovit dok pojedine autobusne linije prometuju uz privremene izmjene i moguća odstupanja od reda vožnje. Zbirni pregled aktualnih izmjena u javnom prijevozu možete provjeriti OVDJE.

GALERIJA Zbog zastoja "jedanaestice" u Draškovićevoj u smjeru juga stvaraju se velike gužve

Zagreb. Zbog zastoja "jedanaestice" u Draškovićevoj u smjeru juga stvaraju se velike gužve
1/6

 

Ključne riječi

Komentara 5

OL
olujasviholuja2
09:22 28.03.2024.

Nešto se često kvare

GN
gnoj
11:04 28.03.2024.

Nije istina , senf kaže da je sve transparentno !

Avatar Klopsek
Klopsek
11:23 28.03.2024.

Kvare se kao da su u Kini proizvedeni ili..........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije