Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obožavatelji srušili i web

Opsada ispred zagrebačkog HNK: Počela prodaja ulaznica za omiljeni balet

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/26
08.11.2023.
u 11:03

Spomenimo kako je do karata (ne)moguće i preko weba. Naime, kako nam javljaju čitatelji, a i u što smo se sami uvjerili, web stranica je pod sličnom navalom kao i fizička blagajna pa su ju tako fanovi uspjeli srušiti jutros u više navrata.

Više od stotinu metara duga kolona nastala je tijekom prijepodneva ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta. Razlog već tradicionalnoj gužvi početkom studenog početak je prodaje ulaznica za jedan od najpoznatijih baleta na svijetu. Predstava Orašar, Petra Iljiča Čajkovskog zaludila je i Zagrepčanke i Zagrepčane.

Uz osmijeh na licu izlazili su oni sretnici koji su od ranoga jutra čekali u redu otvaranje blagajne u 10 sati kako bi se domogli karata za jednu od 19 projekcija ove zime. Podsjetimo, prvi Orašar na daskama je 30. studenog, a baletna predstava koja je postala jedan od sinonima Božića izvodit će se i na sam Badnjak.

GALERIJA:

1/26

Ulaznice, ovisno o poziciji u gledalištu stoje nekoliko desetaka eura, a u prodaju ih je i ove godine pušteno više od 10 tisuća. Spomenimo kako je do karata (ne)moguće i preko weba. Naime, kako nam javljaju čitatelji, a i u što smo se sami uvjerili, web stranica je pod sličnom navalom kao i fizička blagajna pa su ju tako fanovi uspjeli srušiti jutros u više navrata.

POVEZANI ČLANCI:

– Radno vrijeme blagajne je radnim danom od 10 do 19 h, a subotom od 10 do 13 h. Svaki gledatelj može kupiti najviše 5 ulaznica i na blagajni i na webu. Djeca starija od 5 godina trebaju imati vlastitu ulaznicu. – napominju iz HNK.

Podsjetimo, osim u HNK u prosincu Orašar stiže i na pozornicu Lisinskog.

Od ranog jutra gužve ispred HNK: Svi žele osjetiti božićni duh Orašara

Ključne riječi

Komentara 2

ČV
čača vrati se
12:14 08.11.2023.

aj već sam mislio opet neka cajka draže mi je i ovo

BO
BoljiSvijet
12:10 08.11.2023.

Pih...ovo je malo žešća glupost...a crkve za Božić i Štefanje sve praznije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije