Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prošle su dvije godine

FOTO Kod studentskog doma na Savi jutros osvanule svijeće i cvijeće, u spomen na tragično preminulu Petru

Zagreb: Svijeće za studenticu koja je prije dvije godine poginula u prometnoj nesreći
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/12
26.06.2023.
u 12:20

Studentica Petra Jerković tragično je stradala nakon što je na pješačkom prijelazu na nju naletio 21-godišnjak na motoru, kojim je upravljao bez položenog vozačkog ispita A-kategorije, bez zaštitne kacige i pod utjecajem alkohola

Dvije godine prošlo je otkako je na pješačkom prijelazu u blizini studentskog doma "Stjepan Radić" tragično preminula 20-godišnja Petra Jerković, a tim povodom, uz cvijeće, svijeće, fotografije i poruke, prisjetili su je se kolege i prijatelji. 

26.06.2023., Zagreb - Prije dvije godine poginula je studentica Petra na zebri kod Studenskog doma Stjepan Radic na koju je naletio motociklist. Vec dvije godine kolege za nju pale svijece i ostavljaju slike kod drveta. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Podsjetimo, na današnji dan prije dvije godine, Petra je stradala u tragičnoj prometnoj nesreći, nakon što je na pješačkom prijelazu na Jarunskoj cesti, dok je pretjecao kolonu vozila, na nju naletio 21-godišnjak na motoru, kojim je upravljao bez položenog vozačkog ispita A-kategorije, bez zaštitne kacige i pod utjecajem alkohola. 

VEZANI ČLANCI: 

Kako bi se povećala svijest o opasnosti u prometu, u studenom iste godine osnovana je i Zaklada za sigurnost u prometu Petrin korak, čiji je cilj od najranije dobi informirati i educirati "najranjivije skupine u prometu, djecu i pješake". 

GALERIJA Strašna nesreća u Novom Zagrebu: Divljao Mercedesom po parkiralištu u Buzinu i zabio se u skupinu ljudi

Zagreb: Svijeće za studenticu koja je prije dvije godine poginula u prometnoj nesreći
1/12

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije