Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervencija

FOTO Burna noć na Sljemenu: Vatrogasci išli gasiti požar na autu, pa zatekli drugi na rubu provalije

Vatrogasci Sljeme
Foto: Vatrogasna postrojba Zagreb
1/4
22.01.2023.
u 11:48

Vatrogasci su dobili dojavu građana o požaru osobnog automobila na Sljemenskoj cesti prema Zagrebu u visini doma Crvenog križa

Zagrebački vatrogasci objavili su na svom Facebooku da su noćas, pola sata iza ponoći na Sljemenu imali intervenciju. Naime, dobili su dojavu građana o požaru osobnog automobila na Sljemenskoj cesti prema Zagrebu u visini doma Crvenog križa.

"Na putu prema intervenciji nailazimo na vozilo koje visi na rubu provalije. Osobe su na sigurnom van automobila. Prolaz je nemoguć. Pozivom saznajemo da su požar na sreću prigušili s aparatima za početno gašenje koji su ustupili drugi vozači. Pristupamo izvlačenju vozila s ruba provalije kako bi omogućili prolaz, prije svega naš do požara. Izvlačimo vozilo i nastavljamo do mjesta požara automobila koji je ugašen, pregledavamo termo kamerom i provjeravamo sve još jednom i vraćamo se", napisali su.

Komentara 3

LJ
ljeto90
12:20 22.01.2023.

Bože koja histerija za snijegom???

LI
liliZG
11:24 23.01.2023.

čitam kak je mladić kojem se zapalio auto bio gore malo vrtjeti....doslovno to... na spuštanju naišao na ugibalište od malog parkinga pa se krenuo vrtjeti , kao i inače,...pazite , kao i inače što radi sa ekipom.... ali ovog puta na lijevoj strani automobila mu se nekaj zapalilo pa su zatrpavali snijegom da to ugase....... i što reći na to??? osim da dok se tak vrte po cesti na njih može naletjeti vozač koji niti ne sluti što budale rade na cesti .... osim toga , jel znate koje to auto bio ....???BMW naravno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije