Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maskenbal

Finale 189. Fašnika večeras od 18.30 sati

Fašnik Samobor
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
17.02.2015.
u 09:00

Prema središnjem trgu krenut će povorka i revija nominiranih u kategorijama mjesnih odbora te pojedinačnih i grupnih maski.

Na 189. Samoborskom fašniku ostalo je još samo odraditi veliki finale ovogodišnje filmsko-fašničke priče. Kome će pripasti Zlatna krafna za najbolja fašnička ostvarenja te kakva će biti sudbina Princa Fašnika saznat će se danas od 18.30 sati, kad prema središnjem trgu kreće povorka i revija nominiranih u kategorijama mjesnih odbora te pojedinačnih i grupnih maski.

Mjesto u finalu izborilo je ukupno 16 maštovitih maškara, a najuspjelijoj će pripasti i glavna nagrada teška 17 tisuća kuna za pojedinačnu masku, odnosno 21 tisuću za grupnog pobjednika. Nešto kasnije na glavnom samoborskom trgu spalit će i Princa Fašnika, kojeg će, već tradicionalno, optužiti za sve loše u zadnjih godinu dana.

I ovaj put finalna će svečanost biti popraćena spektakularnim vatrometom. Na središnjoj pozornici nastupit će Stampedo, a Lidija Bačić i Fini dečki u fašničkom šatoru. Posljednja je to ovogodišnja prilika za “norenje pod maskama”, kažu iz Turističke zajednice grada Samobora, a po običaju svi programi u Fašničkoj republici su besplatni, baš kao i parkiranje nakon 15 sati.

>>Izradite maske za Fašnik, biraju se najmaštovitije i najbolje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije