Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muka po izborima

Fijasko na izborima Bandić ublažava gradskim uspjesima

Milan Bandić (1)
Daniel Kasap/Pixsell
05.12.2011.
u 12:04

Ovo nije nikakav debakl jer smo dobili dva i pol do tri posto i sad nastavljamo s onim što radimo i posljednjih 11 godina, upravljanjem Zagrebom – izjavio je nesuđeni saborski zastupnik

S obrađenih gotovo 99 posto glasova birača Milan Bandić, čovjek velikih političkih ambicija, postao je veliki izborni gubitnik.
 
No, nije propustio čestitati izbornim pobjednicima, uz zahvalu svakom biraču koji je dao glas njegovoj listi. Fijasko na izborima nastojao je ublažiti komentarima o uspješnosti gradonačelničke dužnosti.

– Ovo nije nikakav debakl jer smo dobili dva i pol do tri posto i sad nastavljamo s onim što radimo i posljednjih 11 godina, upravljanjem Zagrebom – izjavio je nesuđeni saborski zastupnik.

Komentara 11

Avatar Alan Ford
Alan Ford
12:55 05.12.2011.

Ako ovo nije debakl, što jest? Sa toliko reklama i plakata bi i Al Qaida ušla u Sabor

DE
detour
13:20 05.12.2011.

uspjesima u teskom kriminalu koji do danas nije procesuiran?

DO
doktorica
12:14 05.12.2011.

pa nije Luj XV da o sebi govori u množini.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije