Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iduću subotu

Festival zajednice dolazi u još jedan kvart: Nakon Španskog na redu je...

Projekt Ilica: Q'ART
Goran Kovačević
29.06.2023.
u 12:15

Očekuju vas nastupi brojnih bendova i gotovo 300 izlagača koji izlažu različite vrste rukotvorin, OPG-ova, umjetnika, humanitaraca, studenata i mnogih drugih

Već je odavno povremeni stanovnik centra, a nedavno je odlučio preseliti i u kvartove. Riječ je o projektu Ilica Q'ART koji nakon Ilice i Španskog dolaze u Maksimir i to pod parolom "Q’ART U TVOM KVARTU". Program starta iduću subotu, 9. srpnja, u 10 sati, a možete ga obići do 17 sati, objavljeno je na Facebooku

Inače Projekt Ilica: Q'ART je Community Art je projekt koji promišlja ekosustav grada kroz umjetnost, a ideja je da od sada ta misao širi svoje mapiranje ekosustava grada kroz mikro ekosustave kvartova povezujući specifične projekte i karakter zajednice, kroz umjetničke, ekološke, kulturne i društvene projekte. Projekt u Maksimiru će se održati pod nazivom "CKIM si takav si Q'ART Vol.1" i to će biti višedimenzionalno multidisciplinarno događanje.


>>VEZANI ČLANCI: 


Uključivat će različite umjetničke discipline i public art, kulturne sadržaje, šetnje, interakcije, edukativne radionice, predavanja, čitanje poezije, prezentacije, kreativne manifestacije i okupljanje stanovnika i susjeda u parku Maksimir. Centar za kulturu i informacije Maksimir ponosni je suorganizator projekta koji predstavlja šarenu lepezu mogućnosti na kreativno-umjetničkom, obrtničkom, izvedbenom i edukacijskom planu.

Na poznatoj maksimirskoj šetnici očekuju vas nastupi brojnih bendova i gotovo 300 izlagača koji izlažu različite vrste rukotvorina, OPG-ova, umjetnika, humanitaraca, studenata i mnogih drugih. Na festivalu će sudjelovati različiti kreativci i udruge te odgojne obrazovne ustanove s istočnog djela grada, ali i različiti umjetnici. 


>>VIDEO: Austrijanku šokirale cijene pizze na Jadran: 'Pa to je skuplje od Austrije!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije