Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u subotu

Fašnička tradicija u Lisinskom se nastavlja uz Carminu Buranu i najluđi ples pod maskama

KD Vatroslav Lisinski
28.01.2024.
u 20:08

Nakon koncerta koji počinje u 20 sati posjetitelje očekuje i luda plesna večer u predvorju dvorane, gdje će maskirani Kovač demonstrirati svu raskoš svojih DJ vještina

Spektakularnom izvedbom kantate Carmina Burana, u režiji popularnog Marija Kovača, u Velikoj dvorani u subotu će se obilježiti petnaest godina fašničke tradicije u Lisinskom. 

– Uz urnebesnu scenografiju, kostime i maske Akademski zbor Ivan Goran Kovačić, udaraljkaški ansambl Sudar Percussion, Srebrenka Poljak i Domagoj Gušćić na glasovirima te solisti Gabrijela Hrženjak, Ladislav Vrgoč i Ljubomir Puškarić pod ravnanjem Luke Vukšića na osebujan će način izvesti tu izuzetno popularnu kantatu Carla Orffa koja već skoro 90 godina magnetski privlači slušatelje diljem svijeta – najavljuju organizatori. 

VEZANI ČLANCI: 

Nakon koncerta koji počinje u 20 sati posjetitelje očekuje i luda plesna večer u predvorju dvorane, gdje će maskirani Kovač demonstrirati svu raskoš svojih DJ vještina. Na repertoaru će se tako za svakoga ponešto, od Elvisa i Beatlesa preko Haustora do Rage Against the Machine i System of a Down, od Sex Pistolsa do Tajči, od Lambade do Arctic Monkeys…

Ulaznice za koncert, po cijenama od 15 do 25 eura, te za program u predvorju po cijeni od 5 eura, dostupne su na blagajnama Lisinskog i online na www.lisinski.hr. A ulaznice kupljene za koncert, vrijede i za program u predvorju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije