Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natjecanje

Europsko prvenstvo u hrvanju za juniore

Hrvanje
Pixsell
20.06.2012.
u 15:15

Na prvenstvu će snage odmjeriti čak 700 natjecatelja iz 39 zemalja, a borit će se u tri kategorije.

Ukupno 700 natjecatelja iz čak 39 zemalja odmjerit će snage na Europskom natjecanju u hrvanju za juniore.

Natjecanje traje do nedjelje, a kandidati će snage odmjeriti u tri kategorije. Prvi dan obilježile su borbe slobodnim stilom, muškarci u kategorijama do 50, 60, 74 i 96 kilograma, a Rusi su bili najbolji.

Danas su na redu borbe slobodnim stilom za muškarce u kategorijama do 55, 66, 84 i 120 kilograma, a  četvrtak je rezerviran za “obračun” žena.

Eliminacijske borbe slobodnim stilom počinju u 14 sati, a u 19 sati počinju finalne borbe. Obračun najboljih europskih hrvača i hrvačica organiziran je u Domu sportova, a ulaz na sve borbe je besplatan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije