Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ZAVRŠILO NESREĆOM

Epilog filmske potjere u Zagrebu: Djevojčica (12) jurila Mercedesom 170 km/h i bježala policiji?

Jedna osoba poginula u frontalnom sudaru u Sesvetama
Marko Lukunic/PIXSELL
15.01.2024.
u 22:31

Ova djevojčica navodno je bila vozačica koja je gradom jurila i do 170 km/h te se na kraju slupala u Mihanovićevoj ulici, a policiji je bježala još od Maksimirske ceste

Policajce u Zagrebu jučer je oko ponoći vjerojatno nemalo iznenadilo kada su vidjeli koga su lovili u Mercedesu C klase po Zagrebu. Naime, ključ filmske potjere koja se odvijala po ulicama Glavnog grada te koja je završila kod hotela Esplanade bila je zapravo 12-godišnja djevojčica, doznaje Jutarnji list. 

Ova djevojčica navodno je bila vozačica koja je gradom jurila i do 170 km/h te se na kraju slupala u Mihanovićevoj ulici, a policiji je bježala još od Maksimirske ceste. Kako je policija ranije izvijestila, dojavu su dobili zbog više prometnih prekršaja, no nitko u cijelom incidentu nije bio ozlijeđen.

Zasad nije točno poznato zašto se 12-godišnjakinja našla ispred volana, no jedna verzija priče govori kako je samo htjela ići do McDonald'sa pa se iskrala automobilom majke, dok je u drugoj verziji djevojčica ostala zatočena u automobilu kojeg je ranije ukrao jedan mladić, a koji je pobjegao nakon što se slupao kod Esplanade. 

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 16

NO
nogobus2
23:19 15.01.2024.

"12 godisnja Djevojcica" ima vec 3 djece i skuplja sekundarne sirovine?

PO
poluprovokator
00:26 16.01.2024.

B verzija s kraja članka je realna. Grad je pun kamera pa možda neki Šerlok pregleda snimke...

Avatar TatankaYotanka
TatankaYotanka
23:20 15.01.2024.

Kao da čitam scenarij za nekakav holivudski znanstveno fantastični movie ! djevojčica 12 god. jedva joj glava viri iza volana, jedva dokuči papučicu gasa i jurca 150 km/h kroz grad , i to čak, zamislite sa bijelom mecom ! Mama Mama mia, šta nas sve čeka u to moderno doba ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije