Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policijska potjera

Autom je bježao policiji, a zatim uhićen radi posjedovanja marihuane

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
12.01.2024.
u 11:31

Nakon što je nastavio vožnju unatoč upozorenja policije, uhićen je radi posjedovanja marihuane, a doznalo se da mu je i prometna dozvola automobila nevažeća.

U Viru je jučer poslijepodne policija u nadzoru prometa pokušala zaustaviti automobil zadarskih registarskih oznaka, no vozač se oglušio na naredbu policijskih službenika te nastavio vožnju.

Nedugo potom se zaustavio te se pješice pokušao udaljiti.

Policijski službenici su ga sustigli te su daljnjim postupanjem utvrdili kako je automobilom upravljao 31-godišnji hrvatski državljanin, od kojeg je oduzeto oko 15,3 grama marihuane.Također je utvrđeno kako je automobilu isteklo važenje prometne dozvole.

POVEZANI ČLANCI:

Vozač je uhićen i doveden u prostorije policije te je jučer uz optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, prepraćen na Općinski sud u Zadru - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije. 

VIDEO SAD i Britanija pokrenule su napade na više od 60 meta na 16 lokacija koje koriste Huti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije