Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kratki spoj

Eksplozija u toplani u zagrebačkoj Zagorskoj ulici, ozlijeđen radnik

toplana, zagreb (1)
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/5
08.09.2010.
u 11:44

Havarija u toplani HEP-a, zapadni dio grada ostao bez struje i vode.

Zbog kratkog spoja na trafostanici u toplani u Zagorskoj ulici dio grada zapadno od Savske (Trešnjevka) ostao je danas bez struje i tople vode, a dežurni električar je ozlijeđen. Eksplozija izazvana kratkim spojem dogodila se u 10.20 sati, a Elektra je u vrlo kratkom vremenu ponovno uključila struju potrošačima, dok je posao ponovnog puštanja tople vode trajao znatno dulje. Topla voda dosad još nije potekla potrošačima.

Ljutiti Kalinić

Nestanak struje i stanovi bez tople vode nisu naljutili samo stanovnike. Naime, iz HEP-ove elektrane-toplane o nesreći nisu obavijestili Ured za hitne situacije, zbog čega je ljutito reagirao Pavle Kalinić, pročelnik tog ureda.

– HEP elektrana-toplana, čiji je direktor Mladen Beljo, ni ovaj put nije našao potrebnim obavijestiti nadležne službe u gradu Zagrebu, što je scenarij jednak incidentu od prije dvije godine kada je procurio magistralni vod i cijeli je zapadni dio Zagreba bio bez vode i struje (i tada je direktor bio Beljo). Smatramo da je takvo ponašanje nedopustivo – reagirao je Kalinić.

Stradao električar

Toplanu smo posjetili oko 12 sati, u isto vrijeme kada su se na porti u Zagorskoj pojavile dvije policajke koje su došle napraviti očevid. Portir nas, po naredbi šefa, nije pustio unutra, samo smo od njega uspjeli doznati da je dežurni električar lakše ozlijeđen. U elektrani nam nisu željeli reći njegovo ime.

Ključne riječi

Komentara 4

BO
boston
17:31 08.09.2010.

Terorizam?? 09/09/11

OB
-obrisani-
18:51 08.09.2010.

Prije 6 mjeseci otvorila se nova prilika da se izvučete iz financijske krize. Ta prilika je www.gdi-wealth.ws. Ova web stranica pomogla je više od 400 ljudi da se spase od \"propasti\", tj. bankrota, a neki od njih ne samo da su se oduprli krizi, već su i osigurali mjesečne prihode veće od 8000 kuna! Ukratko, www.gdi-wealth.ws je pomogao mnogima da promijene svoj život. Zašto ne bi i VAMA?

LO
Loco
18:58 08.09.2010.

A što bi ti, Kaliniću, napravio da su te obavjestili?!? Poslao bespilotnu letjelicu ili oklopnjak?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije