Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prema rasporedu

Drive-in kino jučer zbog vjetra ponovno odgođeno, no večeras se nastavlja

Zagreb: Drugi dan zaredom zbog lošeg vremena odgođena projekcija u drive-in kinu
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/4
16.05.2020.
u 10:44

Ljubitelje dobrih filmova čekaju još Brzi i žestoki, Hobbs & Shaw, Prvi čovjek, Prevarantice, The Shiny Shrimps, Emma i Smrtonosni strojevi.

Održavanje "drive-in kina s  razmakom" jučer je zbog vjetra ponovno odgođeno, pa se tako večeras program nastavalja po ranijem rasporedu. Postojeće ulaznice vrijedit će, kažu u organizaciji Drive-in kina, za novi termin projekcije.

Zagreb: Drugi dan zaredom zbog lošeg vremena odgođena projekcija u drive-in kinu
1/4

U sljedećih osam dana, svake večeri od 21 sat na Istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma nastavit će se projekcije atraktivnih filmskih blockbustera.  Ljubitelje dobrih filmova čekaju još Brzi i žestoki, Hobbs & Shaw, Prvi čovjek, Prevarantice, The Shiny Shrimps, Emma i Smrtonosni strojevi.

 

Zvuk filma posjetitelji prate putem radijskih aparata u automobilu koji će biti prilagođen privremenoj radijskoj frekvenciji. Ulaznice se kupuju online, ulaz je dozvoljen isljučivo automobilom u kojem je najviše dvoje ljudi, a tijekom projekcije ne smije se izlaziti van, osim u slučaju odlaska na toalet, koji će, pak, biti opremljen sredstvima za dezinfekciju. Cijeli prostor dezinficira se prije i poslije svake predstave. Svi djelatnici cijelo vrijeme nose zaštitnu opremu radi vlastite i sigurnosti svih posjetitelja. Ulaznice se skeniraju beskontaktno. Cijena ulaznice je 100 kuna, vrijedi za dvije osobe, a prihod od ulaznica bit će doniran Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije