Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modna špica

Dosadne traperice učinila atraktivnijima uz par oštrih rezova

Modna špica (1)
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/5
10.09.2013.
u 18:26

Studentica modnog dizajna na Tekstilno-tehnološkom fakultetu pomalo se i sama okušava u uređivanju i dotjerivanju odjeće.

Josipa Zeba (19), studentica modnog dizajna na Tekstilno-tehnološkom fakultetu, pomalo se i sama okušava u uređivanju i dotjerivanju odjeće. “Dosadne” je traperice sama učinila atraktivnijima uz pomoć nekoliko oštrih rezova. Odjeću i obuću najčešće kupuje u većim trgovačkim centrima, čija joj ponuda sasvim odgovara.

Iva Vrbić (19), studentica pedagogije, ovog je ljeta bila oduševljena neonskim nijansama, a kako ne voli pretjerivati, priuštila si je tek nekoliko manjih komada odjeće i nakita u popularnim \"vrištećim bojama\".

Marija Bašić (28), ekonomistica, njeguje jednostavni elegantni stil odijevanja, kakav najviše odgovara njezinu poslu, ali i osobnosti. Odjeću i obuću često kupuje i u inozemstvu.

Ivana Škegro (30), ekonomistica, preferira nježne i ženstvene boje, a za izlazak u grad važna joj je i praktična torba u koju stane više stvari.

Tea Kralj (22), konobarica koja se ovih dana priprema za prijamni ispit na fakultetu, najviše vremena provodi u širokoj odjeći.

>>A, što kažete na kombinaciju s \'prljavim\' tajicama?

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije