Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETIRI GODINE OD POTRESA

Korlaet za Večernji otkriva: 'Planiramo zatvoriti Gornji grad za promet nakon obnove'

21.03.2024.
u 19:00

Zagrebački dogradonačelnik Luka Korlaet po struci je arhitekt pa stoga ne čudi da je jedan od ključnih ljudi obnove u metropoli. Četiri godine od potresa o tome je li zadovoljan postignutim i do kada ćemo gledati dizalice u centru, među ostalim, govori u intervjuu koji je nastao u atriju zgrade gradske uprave na Radićevu trgu, kojoj tek predstoji rekonstrukcija.

Komentara 22

Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
19:36 21.03.2024.

Oni će zatvoriti. To im je domet u četiri godine. Ofarbana klupica, mačke na betonu i promjena prometnih zakona da zabrane negdje promet. I smeće posvuda. Dosta.

Avatar Tombstone
Tombstone
19:44 21.03.2024.

Titula "do gradonacelnik" samo je uhljeb. I sada taj uhljeb iz nekog Zaprudje planira zatvoriti Gornji Grad za promet, ne racunajuci da je preko 85% stanovnika starije od 60 godina. Zeli da umru po raznim stengama? Rijesenje je jednostavno, zaprite birtije i premjestite objekte gradske i drzavne uprave na Savicu, Zitnjak I slicno. Problem prometa odmah ce pasti za bar 80%. A I razni senfovi I urske saznati ce mnogi vise o Zagrebu prolazeci kroz Kozare (bilo naselje, bok ili putevi), Petrusevac, Vukomerec I slicna naselja iduci kroz njih svakodnevno na posao. A I vrijeme baceno na kavice bitno ce se smanjiti.

Avatar ljutapica
ljutapica
20:05 21.03.2024.

I to je bačenih 4 godine u vjetar.. čudim se zagrepčanima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije