Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povijesni dan

Dočekali prvo zvono na Kajzerici, Svetom Duhu, Novom Jelkovcu i Sesvetskom Kraljevcu

Kajzerica
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
09.09.2014.
u 10:30

Gradonačelnik Milan Bandić svečano je u ponedjeljak otvorio vrtić na Kajzerici

Školsko zvono jučer se oglasilo prvi put ove godine i pozvalo učenike u školske klupe, a prvi put su u učionice ušli i prvašići, njih 7810 u Zagrebu. Posebno su bili veseli učenici koje su dočekale četiri nove zgrade, dvije na Kajzerici, Novom Jelkovcu, Iveru, ali i oni najmlađi koji su dobili vrtić na Kajzerici, a jučer ujutro svečano ga ja otvorio gradonačelnik Milan Bandić.

–Ovaj odgojno-obrazovni centar, što će ga pohađati oko 1500 djece, povijesni je događaj za Novi Zagreb, za naselje Kajzericu. Zbog nepovoljnog vremena nismo uspjeli dovršiti sve hortikulturne poslove, dječje igralište uz dječji vrtić, ali za otprilike dva tjedna dovršit ćemo i to te ćemo pojačati rasvjetu oko škole i završiti prometnicu što izlazi na Aveniju Dubrovnik - rekao je gradonačelnik.

Sretan prvi dan škole đacima je poželio i ministar obrazovanja.

- Želim da školska zgrada dugo traje, a djeci da u njoj provedu puno lijepih trenutaka - rekao je Vedran Mornar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije