Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
remont pruge

Do nedjelje ne voze prigradski vlakovi, u pogonu autobusi

remont pruge
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
27.03.2014.
u 12:39

Od danas do 30. ožujka umjesto vlakova vozi posebna ZET-ova autobusna linija 610, a zbog zamjenskoga prijevoza moguća su kašnjenja ostalih vlakova od 15 do 20 minuta

Želite li od danas do nedjelje 30. ožujka putovati gradskim ili prigradskim vlakovima, to nećete moći, jer će na pruzi od Glavnog kolodvora Zagreba prema kolodvoru Sesvete biti radovi, u sklopu velikoga remonta pruge Borongaj - Dugo Selo.

Umjesto vlakova u pogonu će stoga biti autobusi, i to posebna ZET-ova linija 610 od Sesveta do tramvajskog okretišta Borongaj, i prema posebnom voznom redu.

Iz HŽ Infrastrukture, ispričavajući se putnicima zbog radova, upozoravaju da će zbog toga biti i kašnjenja od 15 do 20 minuta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije