Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemar mjerodavnih

Djevojčica u središtu Zagreba propala u šaht, rupa i dalje prijeti!

šaht
Pixsell
28.09.2010.
u 11:38

Trinaestogodišnja djevojčica propala je u šaht u Miramarskoj, zadobila niz ozljeda, a pet dana od nesreće šaht je još otvoren, na njemu je samo improvizirano postavljen prometni znak.

Trinaestogodišnja djevojčica propala je u šaht u Miramarskoj, zadobila niz ozljeda, a pet dana od nesreće šaht je još otvoren, na njemu je samo improvizirano stavljen prometni znak koji mu trenutačno, čini se, služi kao poklopac! Upravo takva neodgovornost ponukala je majku djevojčice na reakciju.

– Kako je moglo biti, još je sve dobro i završilo. Mogla je ostati trajni invalid. I zaista ne volim senzacije, ali kad sam jutros ustala i opet vidjela tu rupu ispred zgrade, nisam mogla vjerovati. Stavili su onaj znakić i tu priča završava – opisuje N. D., čija je kći u četvrtak navečer išla prošetati psa i doslovno propala u šaht!

 – Nije je bilo neko vrijeme, a onda je pozvonio susjed i rekao da mi je dijete upalo u šaht. Mislio je da se dogodila prometna jer je jako lupilo kad je šaht propao, poklopac i ona pali su na cijevi i ventile. I onda je vidio nju sirotu onako mokru i izubijanu. To je dubina od oko tri metra – priča N. D. i dodaje da su potom došli hitna i  policija, koja je napravila zapisnik, a ona je završila s kćeri u Klaićevoj.

Djevojčica je zadobila distorziju gležnja, nagnječenja, ogrebotine, razbila bradu... Sretna što je sve prošlo i dobro kako je moglo, majka je ogorčena ignorantskim odnosom odgovornih službi. S istim pitanjem zašto šaht nije saniran, a i kako je uopće propao, u Vodovodu smo ostali bez odgovora jer, kažu, nemaju podatke o toj intervenciji. Kasnije su dodali da su šahtovi pred zgradama vlasništvo stanara i da sami moraju kupiti poklopac. Rječitiji nisu bili ni u PU zagrebačkoj, kamo smo morali poslati pisani upit na koji će nam, kažu, odgovoriti u zakonskom roku. A šaht je i dalje otvoren.

Komentara 10

KR
krumpir
14:01 30.09.2010.

Neki možda ne mislie niš loše, al reći da Cigani kradu šahtove je isto ko reći da Hrvati ubijaju nakon što neki lik ubije susjeda.

DU
Deleted user
11:54 28.09.2010.

nemoš vjerovat sad je poklopac vlasništvo stanara

VI
Vito
09:08 29.09.2010.

Nije problem u otvorenom šahtu. Problem je u tome što policija ne želi kontrolirati otkpljuvače metala. Cigan skine poklopac, razboje ga u komade i proda pod staro željezo. Otkupljivača ne zanima od kuda ciganu željezo, kao niti policiju. Jeftinije je je ne vidjeti nego hvatati lopove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije