Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kompostana Markuševec

VIDEO Obišli smo Bukovac: Smrad je neizdrživ. Mnogi Zagrepčani danima ne mogu disati

27.01.2024.
u 12:12

Nakon odrona na Jakuševcu, kažu izvori iz Čistoće, u kompostani na Čretu završilo je 600 tona, no nesnosni vonj prouzročio je prosvjed pa je iskrcavanje stopirano

Komentara 19

ZA
Zagrebčanka
12:45 27.01.2024.

Sad kad je usmrdio jug, istok i sjever Zagreba, nek se prebaci još na zapad, prema Zaprešiću, kako bi zaokružio proces usmrđivanja grada. Svaka čast. Ovaj plan se odvija munjevitom brzinom. Sve se može kad se hoće.

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
12:24 27.01.2024.

Jel netko primijetio kako su svi Tomaševićevi potezi dobro promišljeni i inteligentni? Taj sve što napravi pretvori u zlato.

Avatar Idler
Idler
12:28 27.01.2024.

Dajte-najte, niste valjda očekivali neka rješenja od zeleneg aktiviste 😂 On zapraf kak pravi nazovi-levi-antifa pokaziva onim gor buržijima....birali ste pa ve kusajte !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije