Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Do kraja tjedna

Danas kreće Croatia Rally. Podsjećamo na izmjene u prometu

Trening timova koji se natječu u WRC Croatia Rallyju 2021
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
22.04.2021.
u 07:57

Iz ZET-a javljaju kako će autobusne linije s terminala Glavni kolodvor sutra od podneva do ponoći prometovati izmijenjenim trasama zbog zatvaranja zapadnog kolnika Ulice Hrvatske bratske zajednice

Uoči i tijekom utrke Croatia Rally 2021. povremeno će promet biti obustavljen ili preusmjeren, upozoravaju iz ZET-a i Grada Zagreba. 


Ulica Hrvatske bratske zajednice, od Ulice grada Vukovara do Slavonske avenije, bit će zatvorena od podneva do ponoći u smjeru juga, a neće se moći prometovati ni Gornjim Lukšićem te Prilazom kraljičinom zdencu od 7 do 17 sati, a do završetka utrke 25. travnja onemogućen je promet uz istočno parkiralište Zagrebačkog velesajma. U nedjelju će biti zatvorene staze Bliznec, Sljeme i Pila.



Iz ZET-a javljaju kako će autobusne linije s terminala Glavni kolodvor sutra od podneva do ponoći prometovati izmijenjenim trasama zbog zatvaranja zapadnog kolnika Ulice Hrvatske bratske zajednice, dok autobusna linija 140 (Mihaljevac – Sljeme) neće prometovati danas do 16.35 sati i u nedjelju do 13.30 sati. 

 



Točno vrijeme zatvaranja pojedinih cestovnih dionica na području grada Zagreba, ali i Zagrebačke, Karlovačke te Krapinsko-zagorske županije pogledajte na karti Croatia Rally.

Ključne riječi

Komentara 2

PE
pehlinar
18:44 22.04.2021.

ajmo dečki. samo hrabro

SO
Sir Oliver
10:45 22.04.2021.

Mnogo bitna utrka. Zijev.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije